Komunikat Komisji Wyborczej NSZZ „Solidarność” GlaxoSmithKline Pharmaceuticals S.A.

Działając w  oparciu  o  Ordynację  Wyborczą  Władz  Międzyzakładowych, Zakładowych  i  Delegatów  na  Walne  Zebranie  Delegatów w Regionie Wielkopolska NSZZ  „Solidarność” powołana przez Międzyzakładową Organizację Związkową  NSZZ  „Solidarność” GlaxoSmithKline  Pharmaceuticals S.A.  Komisja  Wyborcza  w następującym składzie:

• Arleta  JANKOWSKA – Przewodnicząca Komisji Wyborczej
  • Żaneta IGNASZEWSKA– członek Komisji Wyborczej
  • Mirosława SKRZYPCZAK– członek  Komisji Wyborczej
  • Alicja  ŻWIRKO-SIENIAWSKA – członek Komisji Wyborczej
  • Rafał  TYLKOWSKI – członek Komisji Wyborczej

podaje do wiadomości że:

1. Wyznacza się obwody  wyborcze  pokrywające  się  zgodnie z poszczególnymi  kołami  Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ  „Solidarność” GlaxoSmithKline  Pharmaceuticals  S.A.
  2. W poszczególnych obwodach wyborczych dokonywane są wybory  przewodniczącego koła , a  także  delegatów  na    Międzyzakładowe  Zebranie  Delegatów  w  proporcji  1 mandat  na  6  członków  koła .
  3. Terminy wyborów w poszczególnych kołach związkowych podane zostaną w odrębnym komunikacie.
  4. Wyniki wyborów w poszczególnych kołach podane zostaną do  wiadomości  po  ich  przeprowadzeniu  w  ostatnim  z  kół.
  5. Ustala się  termin Międzyzakładowego Zebrania  Sprawozdawczo-Wyborczego  NSZZ „Solidarność” GlaxoSmithKline Pharmaceuticals S.A.  na  dzień  18 marca 2014 tj. wtorek  godzina  10:30 .
  6. Wybrani  delegaci  mają  prawo uczestniczenia w Między- zakładowym Zebraniu  Delegatów  NSZZ  „Solidarność” GlaxoSmithKline  Pharmaceuticals S.A.  ze  wszystkimi  wynikającymi  z  tego  prawami tj.  ubiegać  się o  wybór  na:
  • przewodniczącego  Międzyzakładowej Organizacji Związkowej
  • członka Międzyzakładowej Organizacji Związkowej
  • członka Komisji Rewizyjnej
  • delegata na Zjazd Sekcji Farmacji
  • delegata na Walne Zebranie Delegatów NSZZ  „Solidarność” Regionu Wielkopolska

Kandydatury przyjmowane będą w siedzibie Międzyzakładowej  Organizacji Związkowej  pok. nr 13  budynek  administracyjny I , wyłącznie  na  wydanych  w  tym  celu  formularzach.  Wszystkie  przyjęte  zgodne  z  Ordynacją  Wyborczą  kandydatury  , będą  odpowiednio  głosowane  na    Międzyzakładowym  Zebraniu  Delegatów  NSZZ „Solidarność” GlaxoSmithKline Pharmaceuticals S.A.

Przewodnicząca  Komisji  Wyborczej

Arleta Jankowska